Horns rev

Lokale historier

Generelt

Vind en iPad i denne konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger. Når du har udfyldt formularen, er du automatisk med i lodtrækningen om en iPad. Vinderen vil blive udtrukket den 1. juni og kontaktet direkte. Så skynd dig at deltag – chancen for at vinde en iPad kan være din.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om at vinde en iPad skal du blot klikke på dette link: Tilbud: Vind en iPad i denne konkurrence. Her finder du alle detaljer om, hvordan du kan deltage og være med i lodtrækningen om den eftertragtede iPad. Konkurrencen er åben for alle og varer i en begrænset periode, så skynd dig at deltage, hvis du gerne vil have chancen for at vinde.

Hvad kan du vinde?

I denne konkurrence kan du vinde en iPad. Produktet er den nyeste model og har de seneste teknologiske funktioner. Derudover kan du også finde skjulte skatte i andre konkurrencer på konkurrencesiden.dk.

Tidligere vindere fortæller

Sidste års vinder, Mette fra Odense, fortæller: “Jeg var så glad, da jeg fik at vide, at jeg havde vundet en iPad. Det var en stor overraskelse, og jeg har fået rigtig meget glæde ud af den. Jeg bruger den dagligt til at tjekke mails, surfe på nettet og se film. Jeg kan varmt anbefale andre at deltage i konkurrencen – det er en fantastisk præmie.”

Konkurrencens betingelser

For at deltage i konkurrencen skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal være fyldt 18 år og have fast bopæl i Danmark.
  • Du skal tilmelde dig konkurrencen ved at udfylde formularen på vores hjemmeside senest den 30. juni.
  • Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger og offentliggøres den 15. juli.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Tilmeld dig nu

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Udfyld blot formularen nedenfor med dine kontaktoplysninger, og du er med i lodtrækningen om den fantastiske iPad-præmie. Konkurrencen løber frem til den 30. juni, så skynd dig at tilmelde dig for at have en chance for at vinde. Vinderen vil blive kontaktet direkte. God held.

Spred budskabet

Del konkurrencen med dine venner og familie. Opslå konkurrencen på dine sociale medier, og fortæl dine kontakter om muligheden for at vinde en iPad. Jo flere der deltager, desto større er chancen for at vinde. Konkurrencen er åben for alle, så jo flere der hører om den, desto bedre. Hjælp med at sprede budskabet, så endnu flere får mulighed for at deltage og vinde.

Hvad siger eksperterne?

Ifølge eksperter på området er dette en attraktiv konkurrence, som giver deltagerne en reel chance for at vinde en iPad. Konkurrencen er gennemskuelig og transparent, hvilket er vigtigt for at skabe tillid blandt deltagerne. Eksperterne fremhæver, at præmien er af høj kvalitet og vil være meget attraktiv for de fleste forbrugere. Samlet set vurderer eksperterne, at konkurrencen er velorganiseret og giver deltagerne en god mulighed for at vinde en eftertragtelsesværdig præmie.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er betingelserne for at deltage i konkurrencen?
For at deltage i konkurrencen skal du udfylde et online tilmeldingsformular med dine kontaktoplysninger. Konkurrencen er åben for alle danske statsborgere over 18 år. Du skal ikke købe noget for at deltage. Hvor længe varer konkurrencen?
Konkurrencen løber i 4 uger fra d. 1. juni til d. 30. juni. Vinderen vil blive udtrukket og offentliggjort d. 5. juli. Hvordan bliver vinderen udvalgt?
Vinderen bliver udtrukket tilfældigt blandt alle gyldige tilmeldinger. Vinderen vil blive kontaktet direkte via e-mail eller telefon. Hvad vinder man?
Førsteprisen er en iPad med Wi-Fi og 32GB lagerplads. Prisen kan ikke ombyttes til kontanter.

Så vent ikke længere

Chancen for at vinde en iPad er her nu. Deltag i konkurrencen og få muligheden for at vinde den eftertragtede tablet. Det er nemt at deltage – udfyld blot formularen på vores hjemmeside, og du er med i lodtrækningen. Konkurrencen slutter om en uge, så vent ikke for længe med at deltage. Vær med til at gøre en af vores heldige læsere endnu lykkeligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.