Vi har hørt det så mange gange, at vi ikke længere kan undgå at forstå det. Vi skal holde ferie i Danmark, for vi kan hjælpe og udvise samfundssind på en gang ved at holde ferien i Danmark og på den måde sikre, der ikke sker en kapitalflugt. Desuden er Danmark smukt på alle måder, og det er skønt at holde ferie indenfor landets grænser.

Mulighederne er utallige, og er du en af de mange, som er søfarende i dette land, så kan du få nogle fantastiske ferieoplevelser, hvis du sejler rundt, for det lille land mod nord er jo bygget på de små handelshavne, som i dag er blevet til lystbådehavne.

Der er jo selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på, og det er noget som vælg den rigtige båd og lignende, for der skal være plads til alle, og det skal være komfortabelt.

Nyd livet ved og på vandet

Så planlæg i god tid og vær sikker på, du er opdateret på dine eksaminer, så du må føre en båd, for det kræver – som med alt andet i dette land – et bevis for at måtte føre et motoriseret far- eller køretøj.

Danmark i ferien er smukt, det tager sig så flot ud fra kystsiden, og når du først er på båden, så er det jo kun din egen fantasi og feriens længde, som sætter begrænsninger for dig og familien.

Ferie i Danmark vil ikke kun være en god mulighed for at opleve egen kultur og historie, den historie som netop er opbygget på de første vikinger, som sejlede ud. Det var dem, som tog ud for at opleve og tage med hjem, hvad de fandt på deres vej. Noget, som vi i dag selvfølgelig ikke gør, men det skal ikke forhindre os i at opsøge og nyde vort eget land, som jo bekendt står med brede bøge og spejler sig i bølgen blå.